Ekologisk mat och bergvärme i Enskede!

Dags att åka till lokalen i Enskede för att börja plocka upp en mängd med ekologiska produkter på hyllorna i butiken. Det är lite extra kul att ägaren till fastigheten precis installerat bergvärme! Det är ju ytterligare ett steg i rätt riktning om att försöka få en bättre miljö. Bergvärme passar perfekt i vår ekologiska hälsobutik i Enskede. Nu har vi hunnit bli fyra butiker och jag är ansvarig för två av dem. Till öppningen av den här butiken har jag tagit hem en del nyheter som jag hoppas folk ska få upp ögonen för. Marknaden har exploderat av nya saker att använda i sin matlagning. Tyvärr kommer det ut lika mycket piller som lovar guld och gröna skogar. Det tror vi inte på här utan ekologisk och riktig mat är grunden till en bra hälsa. Just nu köper folk chia-frön och för ett par år sedan var det knappt någon här i Sverige som visste vad detta lilla frö från Sydamerika var. Jag är beredd och har tagit hem mycket av dem. Jag håller på med ett projekt hemma där jag ska se om de går att odla.

Butiken i Enskede ska öppna inom några veckor och det finns mycket kvar att göra. Det blir troligen många sena kvällar och tidiga mornar. Värmepumpen är ditsatt och allt är klart, bara för mig att använda den lagrade solenergin. 🙂 Här kan du lära dig mer om bergvärme i Enskede, bergvarmekallan.se. När jag öppnar får du gärna kika in och kolla, både på mina produkter och bergvärmeinstallationen. 🙂