Ansiktsbehandling & spa i Göteborg.

Något som kan göra underverk med ens hälsa är att få en skön avslappnande ansiktsbehandling. Jag och en väninna bokade in oss på en behandling när vi var i Göteborg. Jag passade på att boka in oss på ett jättefint spa när vi ändå var där. Det var en helg i välmående kan jag lova! Jag tog flera olika behandlingar men ansiktsbehandling stod först på vårt späckade schema. Jag valde den lite lyxigare varianten med med uppstramande behandling. Den innehöll även rengöring på djupet, analys av huden, porrengöring, formning av ögonbryn, ansiktsmask och en skön insmörjning med crème. Porrengöringen hoppade jag faktiskt över då jag inte har så mycket problem med det och det gör mest bara ont då. Följ den här länken om du vill prova att boka en skön ansiktsbehandling i Göteborg, salongoss.se.

Det spa jag bokat in oss på ligger en bit utanför stan och är ett härligt ställe. Jag tror det var den fräschaste lunch jag ätit på länge och troligen den mest hälsosamma också. Massören slet och drog i mina muskler och leder men så skönt det kändes efteråt. Det hanns med en simtur också och när vi satte oss med ett glas rött på balkongen den kvällen, var det en mycket skön känsla i både knopp och kropp. Vi ska åka till Göteborg fler gånger har vi bestämt.