Julbord på en herrgård är bokat för hälsogänget!

I dag har jag tagit tag i det här med julbord. Visst är det tidigt men vill man vara riktigt säker på att få ta del av ett julbord på en herrgård, gäller det att vara ute i god tid. Det är samma goda gäng som åker även denna gång. Vi är fem stycken som tycker hälsa, mat och helst ekologisk sådan är livet! Självklart tycker vi också om att ta in på mysiga hotell och njuta av att få komma bort från vardagen en smula. Följ gärna länken om du vill veta mer om julbord på herrgård, domle.se. Vi hoppas att vi kommer att få äta mycket närproducerade och ekologiska rätter. Det är lite temat för alla resor vi gör. Intresset är stort och vi frågar gärna och besöker även producenter på de olika orterna, då detta är möjligt. Jag tycker det känns mycket meningsfullt och kul att lära mig mer som jag kan ha nytta av både privat och i vår butik.

Sömn är så klart viktig för hälsan även när man reser men jag har sett sängarna på herrgården och kan knappt bärga mig att få krypa ner i min. Där kommer jag att somna mätt, nöjd och glad! Uppvaknandet blir säkert också angenämt och så väntar en utsökt frukost på oss! Vi tänkte passa på och åka släde när vi är där så hoppas att det kommer lite lagom med gnistrande snö!